Presentació

PRESENTACIÓ

CITIUS OUTSOURCING ENTERPRISE, empresa pionera en la introducció dels serveis de OUTSOURCING a Espanya, aporta mitjançant un mètode de gestió exemplar avantatges competitius a les seves empreses clients.

CITIUS actua com a consultoria en productivitat i ajuda als seus clients a identificar àrees d’activitat que estratègicament puguin subcontractar-se i en el qual tots dos comparteixen el benefici.

 

img01

RECURSOS HUMANS

CITIUS disposa d’una àmplia base de dades de personal especialitzat en cadascuna de les àrees de serveis que ofereix. Davant qualsevol sol·licitud de servei, es procedeix al reclutament i selecció de dites professionals així com a establir el Pla de Formació adequat segons les funcions que han de desenvolupar en el seu lloc de treball. De la mateixa manera també reben la formació necessària en matèria de Prevenció de Riscos Laborals. Durant la prestació del servei, els responsables de CITIUS realitzen controls periòdics de qualitat.

RECURSOS TÈCNICS

Nostra empresa es caracteritza per la versatilitat i l’adaptabilitat a les seves necessitats. Això s’aconsegueix partint de la premissa del mínim cost considerant tots els factors que intervenen en el nostre treball: locals, naus industrials, la ubicació respecte a la seva empresa i els mitjans tècnics a utilitzar per desenvolupar de la millor manera possible i complint amb els estàndards de qualitat exigits les tasques que la seva empresa ens contracta.

POLÍTICA DE QUALITAT

En aquest apartat podrà revisar la Política de Qualitat i Medi ambient de Citius / ISO 9001